we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Mar-2009 03:54 Email | Share | | Bookmark
Our 3rd Annivessary - Alhamdulillah

Kalau di flashed-back 3 years ago, rasa2nya saat dan tika ni aku tgh sibuk buat preparation yg akhir b4 aku SAH jadi ISTERI org, huhuhu..Cepatnya masa berlalu, yela mana taknya, hari ni genaplah 3 tahun usia ikatan perkahwinan aku bersama suami terchinta 'Irwan Shah' (bukan artis Indon tu ye, nama je sama, hehehe) Macam xcaya pun ada dh 3tahun ropa-ropanya..Dan syukur alhamdulillah, kehidupan kami diserikan lagi dgn kehadiran hero ku yg sgtla comel dan bijak (mesti puji anak sendiri wooo) Muhammad Aqmal Harris.
Aku sentiasa berdoa agar ikatan ini diberkati oleh ALLAH, dilimpahkan rezeki yang halal, pohon keharmonian rumahtangga (gaduh mesti ada punya, tapi xde la teruk sgt, paling kuat pun merajuk,hehehe), dikurniakan anak yang comel2 yang banyak (rezeki gak tu), kesihatan/ kesejahteraan dan yang baik2 la, senang citer... AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

- ni gambar pas nikah, muda uuuu...


- tgh tunggu hari je nih (tembamnya daku huhhhuu)


Thursday, 11-Dec-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
END YEAR HOLIDAY - PENANG (8th -11 NOV 08)

We stay here - Tanjung Bungah Beach Hotel
baru sampai
kita possing dulu..hehehe
View all 54 photos...
Sorryla ye coz baru dpt update gambar2 g holiday ni haa..
Main agenda headed to Kedah & Penang for attened my best friend wedding. So, after settle kenduri-kendara semua, we shifted to Penang for family holiday. Alang-alang dah ke Utara, so singgah la ke Penang skali sbbnyer nanti ntah bila tahun la plak nak ke cni.
We stay at Tanjung Bungah Beach Hotel. Luckly i booked this hotel earlier sbb nyer walaupun time kitaorg g tu bkn lagi school holiday, tapi room sume dah full. Tak dapatlah nak chop sea view room.huhuhu.. Hotel ni betul2 berhadapan dgn beach, mmg sesuai la kalau sapa yg suka ke pantai. Room rate pun affordable, tak la mahal sgt.. kalau nk tau lebeh lanjut pasal hotel ni, browse la sendiri yea .
Okla, xyaj cite panjang la, enjoy the piccas.. we're really enjoy the holiday n release gak la penat-lelah bekojer..
Next holiday? hmm...tunggu......






Wednesday, 3-Dec-2008 02:39 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Cari Makan

 
 
 
View all 5 photos...


'sayaaaaang ayah'


Saturday, 29-Nov-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Harris-2 years old- Petite Besday Bash

Besday boy
 
 
View all 26 photos...
Pejam-celik-pejam-celik sungguh cepat masa berlalu.. Harris dah pun genap 2 tahun..Padahal 'keseronokkan' sewaktu nk delivered Harris masih lagi terasa dan terbayang-bayang lagi..Tapi masa xboleh nak direversekan balik..huhuhu..

Plan untuk buat party utk my lil' boy dah dirancang awal2 lagi, kami mengamalkan konsep 'wasatiah' aka kesederhanaan sajer, yang penting Harris happy...Hmm..xyah la citer panjang lebar, juz enjoy the pics and can see betapa seronoknyer Harris melayan tetamu...


Friday, 26-Sep-2008 08:03 Email | Share | | Bookmark

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI & MAAF ZAHIR BATIN PADA SEMUA UMAT ISLAM




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net