we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aidil Fitri 1428H - Part 2

 
 
my mum and mak lang
View all 9 photos...

Aidil Fitri 1428 H - Part 2
KL - Slim River

Raya kedua kami sekeluarga balik ke Slim River ( ni real punya balik kg). Sampai di kg dalam pukul 12.30. Seperti biasa, kalau balik kampung, rumah pakngah akan jadi port utama, ye la umah opah dah tak bertunggu.. As usual, pas makan2 mission seterusnya adalah beraya kerumah saudara-mara kat kg ni.. Byk gak la rumah kami pergi, penat dan letih gak tp nak buek camnokan raya katakan...Nasib baikla time ni Harris tak meragam, mungkin sebab cuaca ok agaknya
So these is the picture..


Saturday, 13-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aidil Fitri 1428H - Part 1

ala buu..harris pun nk takbir jugek..
 
makan..
View all 24 photos...
** Aidil Fitri 1428 - Part 1**
Alhamdullah syukur kepada Yang Maha Esa sebab ini adalah pertama kali menyambut Syawal bersama anak tersayang, Aqmal Harris..Raya tahun lepas tgh sarat bawak perut lagi, hahahaha.. Oleh kerana ni 1st time beraya tiga beranak, so tersangatlah excited untuk menyediakan persiapan terutama baju si kecik nih Mula2 plan nak tempah je baju melayu untuk Harris, tapi upah utuk sepasang baju dia je hampir RM80.00, mahal btul , so beli je la..Bazar Ramadan kat Jalan TAR hari tu banyak sangat pilihan, so xlah susah untuk mencari...

Raya untuk kali ni, turn umah hubby..huhuhu sedey gak (pdhal umah dekat jek ), jadi, malam raya tu balik umah den dulu sebab seperti malam raya yg lepas2, akan ada takbir raya dirumah..Menu untuk malam tu ada lemang, ketupat, rendang, kuew teow goreng, sup tulang, kek, kueh2 raya dll..Waktu pakcik2 sedang bertakbir, si Harris pun sibuk sama, tapi guna bahasa dia la beriya-iya btul .

Pagi 1 Syawal 1428H tetiba terasa sayu n sebak plak ..cepat je masa berlalu, dulu raya dgn family, pastu bila dah kawen raya berdua dgn hubby, tapi skang tambah lagi sorg ahli, raya bertiga dgn anak plak..umur pun dah meningkat..tingat plak zaman bebudak dulu
Apa2 pun Aidil Fitri tahun ni tetap bermakna..



Thursday, 11-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark





Monday, 1-Oct-2007 09:12 Email | Share | | Bookmark

*~* Harris & Spongebob *~*
Haa..tengokla aksi Harris n kawan baru dia Spongebob. Bukan main seronok masa mula2 dapat spongebob ni..




Friday, 14-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
~~*Iftar at Nelayan Restaurant*~~

 
 
 
View all 7 photos...
Last two weeks, we( me + my exs-opismate Fatin and Dahlia with hubby)g berbuka posa di Nelayan Restaurant, Tasik Titiwangsa. We select Nelayan Restaurant sebab senang nak pergi (tapi tak gak sbb jam lor ) and pricenya reasonable. Balik kejer je masing2 rushing ke sana, coz takut tak sempat. Alhamdulillah dapat sampai awal, cuma parking je susah . Selection of food ok..macam2 ada ..
I bawa my hero Harris and Fatin bawa her princess; Dania..Syok tgk gelagat both of them..Harris tak boleh dok diam, kalau diam pun sekejap je, pastu dah start melasak balik, ish..ish.. yela boy katakan ...pastu sibuk nak main toys Dania, nasib baik Dania diam je..buatnyer dia nangis..alamak..abis.. Memang bestla this time..bila masing2 dah kekenyangan, barulah perasan crowd dh kurang and tingat nak balik . To Fatin, venue seterusnya utk jalan2 cari makan kat mana plak???

= Harris2,nak toy Dania tak??

= haa..ni dia chef yang dimport khas..
= semua dah kekenyangan..yepee
my lil' prince Harris..tgk tu gelagat dia..ish..ish...

= from left, Fatin wit Dania, Dahlia also wit baby n me wit Harris


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net