we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Saja suka-suka


Ni gambar saja suka2..xde koje nk buek kan..so amik pic je la ..Harris mmg faberet kalu tangkap gmbr..count 1,2,3 terus sengeh ke telinga, kelip-kelipkan matalah, macam2la aksi dia..


* Hello...

*see..sengih bukan main..suka sgt..nk tunjuk gg yg ciput tu agaknyer..


Wednesday, 29-Aug-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
~** My Lil' Prince **~

auw...
cak..aa
 
View all 8 photos...
Haluu...
Maapla ye lama i x update fp ni..bz maa (kononla )
Gambar ni dh lama diambil, masa tu my lil prince baru cecah 9mth ..cepat je rasanyer..masa berlalu tanpa kumenyedari..cewah..rasanyer baru smlm berhempas-pulas dlm labor room tu haa..tp realitinya dh 9mth putera kesayanganku rupanye...

[color=violet]Lets check-it-out apa yg Harris terror skang nih

* pandai sebut ibu..aayyaahh.., tp mostly ayahla tp tdo time cari ibu..yahoo..
* merangkak blum lg, berat agaknyer tp dlm stroler, laju beb..
* Kalau nak susu, menjeeeriiiit nangis sekuat hati..kalu jiran dgr mcm kena dera plak..ish2..
* Yang paling dia suka tangkap gmbr..count 1..2..3..je terus senyum n buat mcm2 aksi..
* Pantang dgr bunyi enjin kereta, mula nangis..takut kena tinggal agaknyer..
* Dah mula mengemas rumah..specially almari..laju je tangan dia..mau kopak pintu laci tu kalu dibiarkan..
* Suka menyembur..abis muka ibu n ayah kena jampi-serapahnyer
* Dh mula mengenal org..kalau org yg xpenah tgk..lambat skit nk mesra..tp kalu dgn pompuan, pantang hulur tgn, mesti dia nk..bahaya nih..
* Paling best kuat mkn..pantang nampak ibu n ayah mkn, Harris pun nk sama..siap korek2 mulut ibu lg..suapla apa sj.pasti nk lg..tp cannot la sume..
* Dh mula memanjat..merangkat blum tp skill lain plak..mcmna tu..

Byk lagi sebenarnye perkembangan Harris skang..yg ni sebahagian saja..Apa pun didoakan Harris sihat walafiat, jd anak yg soleh+bijak pandai+dll yang terbaik





Sunday, 29-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Angle of My Heart

Sekejap je masa berlalu..pejam-celik my hero dah pun 8bulan...
Dari seorg bayi yg asyik nangis je, skang dah leh sebut iibuu... Terharu gak dibuatnya..
Perkembangan Harris berkembang dgn baik, mcm baby2 yang lain, alhamdulillah..
Skang ni Harris makin aktif, so ibu and ayah kena more carefull and kena lebih perhatikan dia sbb takut dlm diam2 Harris ada aktiviti lain yg dibuatnye.. Doa ibu semoga Harris sihat walafiat & jadi anak yg baik dan bijak.. amin...



Wednesday, 25-Jul-2007 13:22 Email | Share | | Bookmark

Gambar ni diambil time hi-tea last 2weeks..Seronok tgk Harris teruja makan bun..



Wednesday, 25-Jul-2007 12:39 Email | Share | | Bookmark

My Sweet Heart



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net