we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Jul-2007 06:47 Email | Share | | Bookmark



Saturday, 21-Jul-2007 11:20 Email | Share | | Bookmark

 
 
lauk pauk lunch
View all 14 photos...
Balik Kampung

Last week bawa Harris balik ke my home town, Slim River Perak..
Ni 1st time Harris kesana tapi ibunya yg excited . Bertolak dari KL kul 10.00 and sampai di Behrang around 11.30 a.m and terus ke rumah pak uda untuk lunch beeramai-ramai.. Lauk pauk sumer lauk kampung, ulam-ulamam, kari ayam kampung dan paling penting sambal tempoyak (org Perak katakan) . Pas lunch terus ke kampung saya Kampung Balun..slalunya kalau balik kampung, port umah pakngah..
Petang tu, kami beramai-ramai ke dusun opah untuk mengambil buah-buahan..manggis, pulasan, rambutan and durian..Memang banyak sangat buat, specially buah rambutan..boleh dikatakan semua pokok rambutan dalam kampung sumer ada hasil..
Oleh kerana ni 1st time Harris balik kg, so ramailah yang kerumun dia..tak lepas tangan org mendukungnya..apa lagi sukalah dia..
Next time ibu bawa Harris balik kampung lagi ye sayang
...


Friday, 20-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
New Collection

 
 
 


Saturday, 14-Jul-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 26 photos...
HI-TEA at Park Royal Hotel, KL



2 minggu yang lepas, kami sekeluarga g makan hi-tea di Park Royal Hotel, KL., abah yang open table..tq abah.. . Foods memang banyak..macam-macam ada ..berbaloi dgn pricenya.. Japanese food, Western, Local foods dan macam-macam lah..Harris pun excited dapat makan bun... tengok je la gelagatnya..Pas semua orang dah kekenyangan, we'all g window sopping ke Lot 10..Hujan-hujan pun jadi..janji semua hepii...


Sunday, 17-Jun-2007 08:30 Email | Share | | Bookmark
Eye of Malaysia

 
 
Actually baru balik dari One Utama, then my hubby kata nak pegi ke Eye of Malaysia..
Tapi time tu hujan renyai-renyai..so xdapatlah nak ambil pic banyak2..




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net