we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 10-Jun-2007 06:30 Email | Share | | Bookmark
Kawan Baru

 
psst..jadi tak plan kita tu..hehehe
 
View all 8 photos...
Aktiviti petangnya plak pergi kerumah Fatin, (kawan yg sama2 gila soping )at the same time session untuk Harris jumpa kawan barunye; Dania..
Dania agak malu jugak pada mulanyer, tapi lama-lama..dah mesra




Sunday, 10-Jun-2007 02:30 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 ke KLCC Park

anak ayah
 
anak ibu
View all 21 photos...
Hari ni mission nak bawa Harris beriadah kat Taman KLCC..this time focus outdoor aktiviti dulu...
Cuaca petang sungguh memuaskan tak panas dan tak hujan..just nice Boleh dikatakan semua permainan yang ada kat playground tu Harris nak explore..macam org besar anak ibu ni tau Next time bila dah boleh berjalan alamatnyer lagi ligat and aktif Harris ni ..tapi takper, asalkan Harris hepi..








Tuesday, 29-May-2007 20:06 Email | Share | | Bookmark
Aqmal Harris,6 month young

Hi...
my name Muhammad Aqmal Harris
just call me Harris
View all 7 photos...


[b]My hero skang dah mencapai umur 6bulan, Alhamdulillah.
Harris dah semakin aktif, lasak, nakal dan pandai... Harris suka sangat main air-liur sampai jadi belon-belom kecil,then sebut "brummm....." dan kadang-kadang menyembur ke muka sapa yang mendukungnyer.. Becoknyer mulut, tak terkata,hahahah....Hobi lain, test suara, suka menjerit sekuat-kuat hati..kalau menangis pun dia akan menjerit kuat-kuat, dengan harapan untuk menarik perhatian orang lain.. Kelakar melihat gelagat Harris yang dah semakin bijak... Moga anak ibu membesar dengan sihat walafiatdan menjadi anak yang soleh..Amin
[/b]



Sunday, 13-May-2007 02:29 Email | Share | | Bookmark
Out for Leisure

 
 
hooreey..
View all 9 photos...


Thursday, 10-May-2007 03:43 Email | Share | | Bookmark
Play Time

 
 
 
View all 4 photos...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net