we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Apr-2007 13:21 Email | Share | | Bookmark
Family Day;Langkawi Island;28Apr-1 May 2007

 
lunch time for Harris
 
View all 11 photos...
Keinginan untuk bercuti bersama-sama keluarga tercinta tercapai juga akhirnyer.. Since last year planning dibuat and at the end mission accomplished by this year..almaklumla semuanyer busy dgn kerja masing-masing..Tq abah sebab sponsor this vacation,dari flight ticket + accommodation ...Kami sekeluarga,(9 members,including my'hero' Harris) ambil kesempatan cuti sempena Labor Day ni untuk bercuti+rehat+soping (kononla)..

Alhamdullilah sepanjang percutian ni, Harris tak banyak meragam..maybe dia pun tau nk g holiday kot..hahahah, mujur juga naik flight, just 45 min from kul to lgkw, kalau drive sendiri, ntah sampai ntah tidak di Langkawi..
Langkawi; tempat yang sesuai untuk honeymoon, soping n relax..depends pada individu apa xtvt nak buat tapi for us, jalan-jalan, soping, makan..
Sepanjang empat hari disana, puaslah berjalan, especially my mum..every day akan ke Kuah, apalagi soping laa.. Harris bukan main suka bila bawa ke pantai especially bila jejak kan kaki ke pasir + main air laut..next time ibu bawa Harris g pantai lagi k..
Takde shopping ker?? Adalah skit..tapi sorry k, bukan set pinggan mangkuk.. set hadiah kawen pun tak guna lagi, so my hubby kata tak payahlah nak tambahkan collection. ..my mum je yang shopping sakan, almaklumlah banker (abah) dah offer...
To abah, tq again for the great vacation..luv all of you..muahahah...






Saturday, 31-Mar-2007 10:30 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kenduri Aqikah Muhammad Aqmal Harris

relax dulu b4 rambut kena gunting
 
 
View all 12 photos...
Mise-en-place untuk majlis ini dibuat sehari awal sebelum majlis berlangsung..Buaian untuk Harris ni dibuat sendiri tau, cantik tak??
Majlis Aqikah Harris dimulakan dengan selawat keatas Nabi (S.A.W) dan seterusnya alunan marhaban yang bermula pada jam 10.30.. Harris mengenakan sepasang baju melayu berwarna hijau yang dijahit ala minute'.. ..Alhamdulillah sebab sepanjang majlis berjalan Harris tak menangis, nak lagi time rambutnyer di gunting...Ramai juga tetamu yang datang memeriahkan majlis ini..Kedua -dua Atuk + opah + nenek Harris tak menang tangan sambut tetamu yang datang, almaklumlah cucu sulung...
Terima kasih pada sanak-saudara, rakan taulan yang hadir memeriahkan majlis putera kami..


Tuesday, 27-Mar-2007 02:20 Email | Share | | Bookmark
Aqmal Harris; 3mth young

 
 
 
View all 6 photos...


Sunday, 11-Mar-2007 16:34 Email | Share | | Bookmark
My Bestfriend Wedding

JJB3 + Harris
 
Zeere n Norli
View all 10 photos...
Tahniah buat Zeera dan Peja...macam tak percaya korang berdua dah pun selamat jadi suami dan isteri, mana taknyer time study dulu korang berdua suka bertekak,macam mana boleh jatuh cinta pun tak tahu , tu namanya jodoh... Pandai korang cover line yek..Zeera adalah my best friend..dulu, time study our classmate gelarkan kami JJB3 (Jula-Juli Bintang 3), mana taknyer, kemana pergi pasti kami bertiga (Norli, Zeera & me.. ).. Norli pun sanggup datang dari jauh untuk meraikan serta memeriahkan hari bahagia Zeera..so ingat kawan-kawan, tinggal Norli je yang still solo, so time dia kawen, ramai-ramai gegarkan Gunung Jerai..


Saturday, 3-Mar-2007 02:30 Email | Share | | Bookmark
Freedom...

 
 
ensem tak saya??
View all 8 photos...
Ni adalah 1st time Harris dibawa keluar untuk 'ambil angin' setelah berbulan-bulan duduk dirumah, ni pun selepas mendapat green light dari atuk + opah Harris.. KLCC menjadi tempat pilihan coz dekat + senang parking + yang paling penting berhawa dingin... Oleh kerana ni adalah kali pertama Harris melihat dunia luar, maka Harris dikawal oleh dua hulubalang utama iaitu paklang & acu serta dibantu oleh dayang; maksu Iba.. Ibu + ayah Harris pun senyum lebar sebab pasni every weekend boleh bawa Harris jalan-jalan.. Next venue?? Wait n see...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net