we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Sep-2008 01:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan

 
 
 
View all 10 photos...
Location : Taman Sri Gombak
Date : Xingat ler








Thursday, 14-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark




Wednesday, 13-Aug-2008 08:37 Email | Share | | Bookmark
OUR BRAVE 'n' CHIVALROUS HERO



Most of my frens said that muka Harris yg ni nampak sgt muka yang nakal... Nakal ke anak mama nih??? Pejam celik, pejam celik dah 1thn 9bln dah umur Harris..Semoga Allah merahmati, memberkati, diberikan kesihatan yg baik, kebersihan hati, bijak dan segala yang terbaiaaaiiik untuk anak mama ni..Amin....

Ok, lets me story what are the latest development of my hero ni..

***Paling faberet suka MENGIGIT..diulang, MENGIGIT..mentang2 la gigi dah penuh, selalu nak test power ..kadang2 tu laju je tangan nak cobit sbb nyer sakit woo...siap tinggalkan tanda gigitan n lebam2 dibuatnyer ....mama kena dera dgn anak....bila time Harris main2 dgn Adam, risau gak..takut dia test power kat Adam plak...

*** Bertambah bijak and faham arahan..the most amazing kejadian, ada la one day tu, nak balik umah opah, so kenalah pack brg2, so mama soh la Harris ambil beg color biru, ingatkan dia tak tahu..tapi alhamdulillah..mmg beg yg mama nak Harris ambil..terkejut giler masa tu sbb nyer pandai pulak dia pilih beg yg nak tu dikalangan koleksi2 beg yg ada..tp bila tgk lemari..bertaburan beg2 yang lain ..

*** Suka tiru aka ajuk karektor apa yang org buat..yang bestnyer, gaya atuk ajar mengaji, dgn badan2 dia kedepan-belakang, pastu siap bunyi2 ...pastu kalau jalan, tangan kebelakang, ala2 gaya senang diri hahah..xper..ciri2 utk jadi boss dh ada ...

*** Kalau g jalan2 suka dok kat belakang, tak pun berdiri kat celah yg tengah2 tu sambil menyanyi2..Kalau kat belakang, ada la projek dia ..

*** Bab bercakap..taklah perfect sgt setiap perkataan yg disebut, tp bole faham..kalau apa yg dia nk xdpt..waa...abisla..tak kena cobit, gigit atau pun kena smackdown ..hahaha..ikut sapa la nih ek...


Monday, 4-Aug-2008 03:10 Email | Share | | Bookmark
Giler Handbag



Shopaholic is a perfect name for me..i loveeeeeeeee shopping, kalau sakit atau demam ke, bawa g shoping walaupun just window soping, kompom leh baik..hahahhah..sometimes my honeybun suka menyakat, atau pun perli2..'ni kalau ayah bawa mama g soping ni kompom mama sihatn cergas'

The most faberet items untuk di servey, beli atau pun terbeli are handbags and shoes, Collection of shoes and handbag memang la byk, tapi byk tu idakler berpuluh..ada jugak colection2 ni yang tak pernah guna, because of sayang nk guna..tu yg buat hubby bising..beli tapi xpakai buat apa..buat penuh almari jek..

Up here are my new handbag collection, Liz Claiborne bought at OU and Guess at KLCC..gift from hubby..the way he supprised me make me very2 wound up..thankyou very much honey bun..i'll give u another special presiee..


Friday, 1-Aug-2008 07:33 Email | Share | | Bookmark
Sama tapi Tak Serupa



This is my officemate name, Winna. Kebanyakkan staff dan juga students sometime confius which one lecturer dorg just because rupa kami berdua sama..ada juga yang bertanyakan kami twin ker? hmm..ntah ler.. Sama ker ropa kami? Kadang-kadang tu letih juga nk menjawab org bertanya.."eh..korg ni kembar ker?" malas nak citer panjan, kitaorg iye kan sajer.. Ada satu insident tu, my students nak hantar assignment, laju je menonong ke table Winna, terus ckp, 'Madam, ni assignment group kami', si Winna ni pun terkejut la, bila masalah pulak dia soh budak2 ni buat topic pasal herbs n spices..later on baru lah dia sedar yg budak2 ni komoius dgn lecturer dorg..

Penah jugak Winna bertembung dgn students saya, budak2 ni cakap, apsal madam free hair pulak hari nih.. ..memula nak biasa dgn keadaan ni mmg rimas, g mana2 kat area KLMU ni, ramai yg dok bertanya, tapi bila dh lama2, dah jadi biasa....


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net