we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
~ ONE UTAMA ~

me with adam
my superhero
mama masing2 sibuk soping, hero sampai tertido..
View all 20 photos...


Sabtu lepas, after finished invigilated exam, we (me n co, along with adam n farhan) decided to merayau-rayau ke One Utama, lama tak outing together2...Sampai OU agak awal jugakl e, tp okey le tuu coz senang dapat parking.. We're very lucky coz both our hero Harris n Adam berkelakuan baik, takdela meragam setakat merengek-rengek nak susu je laa...

Actually we plan just nak window shoping je, mmg xde langsung plan nk menghabiskan duit (tp duit standby je, manalah tau,heheh), tapi apakan daya, ku tak mampu menahan godaan2 SALE, sampai juling mata den

Mana-mana butique yang menarik-tertarik, semua kitaorg redah, ops..not kita, me only,hehe..my hubby n farhan dah geleng2 kepala..cepat je ku menghilangkan diri..agak2 lost je, call the rest tanya location..hahaha..

ok, pic yg sempat di snap ni dalam GAP Kid Butik, punyala asyik mewindow soping aka soping skali, sampaikan Harris n Adam tertido..tp bagus jugek, dapat mama masing shoping dgn aman damai...


Here ada a few pic during our outing, so enjoyla ye guys...

>> hubby n me <<



Wednesday, 16-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
DOME KLCC

 
 
 
View all 13 photos...
This semester i'm teaching Menu Development & Analysis, so this is part of my teaching method, membawa students makan2 diluar..hahaha..its very fun okeh..last semester we choosed Carat Club, Pavillion, but with another sstudents, next sem..hmm..where eh???

<< our meal >>

<< me and ida >>


Thursday, 19-Jun-2008 08:31 Email | Share | | Bookmark





Tuesday, 10-Jun-2008 03:00 Email | Share | | Bookmark
Coming soon....

 


Monday, 9-Jun-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
KL- Cherating

 
 
 
View all 23 photos...

yippie...syoknyer swimming..


ayah...wait for me......

- apalah yg digelakkan Harris nih...



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net