we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Jun-2008 00:01 Email | Share | | Bookmark
KL- Kuantan - Cherating * Part II *

 
 
 
View all 20 photos...
- possing dulu b4 g umah org kawen...

- inila pengantinnyer


Saturday, 7-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
KL - Kuantan - Cherating * Part 1*

 
 
 
View all 8 photos...
Hmm...first and foremost maaf banyak-banyak sebabnyer mengambil masa terlalu lama untuk postkan gambar and ceritakan episod bercuti kali ni...
Kami sekeluarga actually went to Kuantan last a few weeks for kenduri kawen sepupu iwan..memula plan nak gerak hari jumaat, folow skali group MIL tp sbb jumaat tu still keje n penat, so we decided bertolak pagi sabtu...

Yang nak diceritakan kat cni adalah pengalaman kereta rosak tengah jalan . Pada awalnya, perjalanan memang lancar, lepas je bayar tol di Tol Karak, my hubby perasan water temperature yang kat area2 meter tu (den bknnyer tahu sgt...) dh naik...lepas tu perasan asap berkepul2 keluar dari ekzos...apa lagi..terusla rasa cuak...tp hubby kata xde paper, only high temperature.....So,,untuk menyejukkan aka maintainkan balik temperature, kami terpaksalah melepak berjam2 kat tempat rehat tu..macam2 perasaan ada time tu...boring sebab kena tunggu lama, lapor..xselesa sbb panas terik, and fikir nak balik kl jek...luckily Harris tak meragam..sempat mandi lagi kat sana.....


Sunday, 18-May-2008 05:40 Email | Share | | Bookmark
~~*Jalan2 di KLCC Park*~~

on the way to..
KLCC Park
 
View all 52 photos...


Last Sunday, dah agak petang hubby ajak g KLCC Park, nak bawa Harris main2 kat sana katanyer..Memula rasa agak malas nk g, sebabnyer on that day, kena kojer (invigilate exam, ), tp bila dipikir-pikir balik, agree je lah dgn idea hubby sbbnyer, leh ler usha kasut ker , handbeg ker .. Sampai sana lebey kurang kul 5.15 ptg, nasib agak baik sbb masuk je kat area parking, terus ada kosong, so xyah ler nk tawaf byk kali .. We assume crowd idok ler ramai sgt, ye lah sbb coti agak lama kan, so maybe org2 town g holiday kat mana2 ,tp ropa-ropanye...sangkaan kami mmg salah.. Humang ai..kat taman tu bkn main ramai lagi orang..macam2 kaler ada Walaupun ramai org, Harris tetap dapat main dgn selesa coz ada banyak permainan kat sana, xdela nk berebut pun.. Yang kelakau tu..Harris siap conquer gelongsor tu utk dia sorg Harris mmg enjoy sgt2 ptg tu, tp ibu n ayah nyer keletihan..sebabnyer, dok ngejor dia kesana-sini ... Let view apa yang terjadi kat sana







Monday, 5-May-2008 07:11 Email | Share | | Bookmark


Coach Hampton Signature Perforated small hobo

Cantik tak handbag ni?? Hmm..I rasakan, most of womens memang giler buat collection handbag, shoes, perfume etc..samalah macam den...manalah hubby masing2 tak bising kan..
Tengok je handbag Coach ni terus jatuh cinta..cinta pertama tau (kononla )..akan ku coba utk dapatkanyer..anybody yg baik hati nak present kan kat I x??


Sunday, 27-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dine @ Tupai-Tupai Restaurant, KL

Harris buat spotcheck
while Adam, relax dulu dlm stroler
'Adam, nanti dh besar, join Harris ek'
View all 18 photos...



- ni bukan kt Tupai2 ek..ni kat MidValley& KLCC, selitkan skali..

Ahad lepas kami sekeluarga g makan2 ke Restaurant Tupai-Tupai yg betul suasananya ala kekampungan..Actually adala 2, 3 kali dine kat cni, tapi utk tahun ni belum lagi .. Sampai sana dalam kul 5 pm++, memula plan nk try Buffet Steamboat yang ada tp lamala plak nak kena tunggu sebab, buffet ni start kul 6.30 p.m, so we all just have ala carte dinner sajer.. Sambil tunggu food sampai, Harris puasla meronda satu restaurant tu, dari utara ke selatan, timur ke barat.Nasib baik Adam kecik lagi, kalau tak, kompon join meronda sekali ..

Sempat gak, i snap a few gambar kat steamboat selection. Hmm..nampak mmg menarik coz byk selection..udang galahnyer, mak ai..besaq sungguh.. Price RM 23++, kira ok la tu kan coz selain dari makan steamboat, ada main course ( spaghetti, nasi goreng and ada 2 lagi dishes- xingatla ). Then for desset, ada ice-cream, pau, tapai, fruits. Ok kan dgn price RM 23++ tu..Next time plan nk try steamboat plak..

We have a great dinner at Tupai2 Restaurant & will come again..when?? do know yet!!


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net