we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Apr-2008 01:33 Email | Share | | Bookmark

Atuk and Harris
Adam Zafran
 
View all 33 photos...
Majlis Akiqah Muhammad Adam Zafran
Date: 5 April 2008






Thursday, 24-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark

breakfast dulu
emm..sedap
 
View all 78 photos...
Holiday - City of Entertainment , Genting Highland

Last saturday 19th April, kami ber-tiga beranak g makan angin + kabus sampai kembung ke Genting Highland . Memula plan nk stay sana, tp sume hotel dah full book, so just one-day- trip saja. Dlm kul 9.00 bertolak dari rumah, stop breakfast dulu kat Shell (dulu Project). Pas breakfast,kami teruskan perjalanan sampai ke Skyway Cabel Car station. Park keta kat situ and decided naik cabel car je, sebab cuaca xbrapa baik..kabus tebal..bahaya nk drive. Ticket utk sky way only RM 5 utk sehala.. Nasib kami baik sebab tak perlu Q panjang.. Masa dalam cabel car tu, Harris muka pelik sangat2..mungkin sebab telinga berdengung and tak selesa. Nasib baik dia xmeragam..
We just play Indoor Theme park coz yang nak mainnya Harris..Utk Indoor price RM 26.00 for adult..puas gak la naik tu naik ni..sampai lenguh kaki..Harris pulak lagila enjoy..kesana sini dia berlari..yang letihnya ayah n ibu coz nak mengejarnya..


Antara games untuk Indoor Theme park yang kami naik:-
*** Merry-go-round
*** Reindeer Cruiser
*** Venice Gondola
*** Mini Train
*** Ferris Wheel
*** The Carousel


Walaupun one-day-trip saje, we're really enjoy..Harris sampai kepenatan and tertido... Maybe next plan stay one night here and of couse kena book awal..
Here are few pictures during our trip..

tengok je la gelagat Harris..letih beb nk kejar dia..


Tuesday, 15-Apr-2008 07:21 Email | Share | | Bookmark
Testing

Yey!!!..akhirnya berjaya jugek cobaan ku untuk creat pictures camgini.. Time kasih byk2 atas bantuan sifu Fatin bg tunjuk ajar..next time leh create lg.. yabedabedoooooooo



LOTS OF LOVE


Sunday, 30-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding

haluu..
comot makan lolypop..
us with pengantin
View all 8 photos...




Hari ni full with wedding invitation..total all ada 5..Pagi2 hubby dh sound xyah breakfast coz jap lagi nak makan banyak..hahaha..selamat den xyah masak..
Nasib baik lah most of the invitation tu dekat dgn area rumah..so leh cover semua..Tak dpt nak ambil byk pic coz hujan n Harris pun meragam..panas agaknya..
Lepas kekenyangan, balik rumah aktiviti seterusnya adalah tdo..syok oo...nak lagi ptg tu hujan



Thursday, 27-Mar-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
Pandai anak ibu makan sendiri..sekarang Harris dah xnak disuapkan mkn lagi..nak mkn sendiri tapi banyak yang terkeluar dari masuk ke mulut..hahah..xpela..blajar dulu ye sayang..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net