we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Harris punya Projek



Waa..duitku koyak..haha..inila hasilnya kalau Harris dapat mengemas . Ingatkan dia tidur rupa-rupanya ada projek lain ..Habis handbeg ku dipunggahnya..Nasib baik RM11 jek, buatnya duit syiling..uisshh..lagi bahaya, mau ditelannya ..Hubby soh tukar kat bank, tapi xnaklah, nak frame..buat kenangan..nanti Harris dah besar leh tunjuk salah satu hasil projek dia..


Tuesday, 25-Mar-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark

 
with student
yezza..this is our team
View all 19 photos...
C. Club, Pavillion, Kuala Lumpur


"The art of dining and diamonds come together in The C. Club, the newly opened restaurant-cum-retail outlet in Kuala Lumpur that seeks to define the difference between merely living and living well."

The C.Club?? Apa tu..haa kalau nak tahu, The C.Club adalah Butique Restaurant under Carat Club. Located at the Pavillion Kuala Lumpur. Design mmg cantik .. Restroomnya pun perg..tak terkata..Actually ni adalah pictures masa saya bawa students lunch cum visit disini..Because of these students will be hotelier one day, so kenalah exposekan mereka kepada real environment.. They enjoy the food and service mmg best..


Sunday, 9-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Adli and Ina Engagement Ceremony

 
 
 
View all 16 photos...
Congratulation for Adli and Ina diatas ikatan perrtunangan yang berlangsung pd 9 Mac 2008. Alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancar and paling best makan sedap, lauk macam2 oo... So here are some pictures yang sempat di ambil, xsempat nk snap pic byk2 coz as usual Harris dh makin lincah so, tumpuan kena dibagi 100% kat dia..tu pun dalam diam ntah mana dia dapat senduk and kejar sedara2 yang lain..haha nakal sungguh skang .





Wednesday, 5-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Belated Birthday Bash

 
 
 
View all 8 photos...
TQ very much pada my FIL coz presentkan mini motobike ni pada Harris.. Kata FIL dah lama dia plan nak bg Harris moto, tapi tunggu besar dulu, dah pandai and bole main senderi..
Apa lagi, bukan main seronokla Harris bila dapat bike ni..bangun je tdo, terus tanya mana motorbike dia . Nanti petang2, leh ar bawa Harris g mana2 Garden kat KL ni..so, bolela dia main kat sana..tp sorry k, tak akan ku didik Harris jadi mat rempit

= Hi..sayala Harris, hero ibu & ayah




Thursday, 21-Feb-2008 10:20 Email | Share | | Bookmark
Our Protege - Muhammad Aqmal Harris

 
 
 
Ini la our protege..akan kami didik Harris untuk jadi pemimpin yang adil+amanah+ di sayangi rakyat jelata pd suatu hari nanti..cewaah...
B4 tdo, sempat gak kitaorg snap gambar dia..hahaha..xde keja btul ibu dgn ayah Harris ni kan..




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net