we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Feb-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
Harris oh Harris...

 
 
 
View all 12 photos...
Nak tengok Harris merajuk? Haa..kat cni ada a few pics yang sempat curi2 ambil..Kalau nak tau, rutin harian Harris petang2 g bawa dia main kat playground kat depan rumah, tapi because of petang tu hujan, so xbawala dia..thats why la dia amuk n merajuk..yang klakau tu siap cari atuk dia sebabnya kalau ada yang dia xberkenan, atuk opah dialah tempat ngadu..Puas Harris bw je kasut dia tu soh pakaikan, kitaorg ni saja jek buat tak tahu ...
- tlg pakaikan kasut Harris..



Saturday, 2-Feb-2008 02:00 Email | Share | | Bookmark
Lets go to the Zoo Negara....

Lets go to
the zoo
 
View all 38 photos...
Last Saturday, my hubby propose nak bawa Harris g Zoo Negara, ekceli dah lama dah hubby ajak tp memandangkan Harris tak dapat kaki lagi, so xbestla sebab nanti Harris xdpt nak berlari2.. Oleh kerana skang ni Harris dah pun dapat kaki n lesen L, proposal diterima sebabnya kami pun dah bertahun tak kesana, yelah selalunya kalau g Zoo time skolah dulu.. Sampai kat sana dalam kul 2 ptg, crowd tak ramai n cuaca pun memang ok.. Price  untuk tiket pun berpatutan la RM 15 for adult. Punyala lama tak g zoo negara, letih juga dibuatnya, Harris je yang relaks, seronok dia dapat jalan, yang penat ibu dgn ayah la sebab nak mengejar dia 








Thursday, 31-Jan-2008 16:58 Email | Share | | Bookmark



Tuesday, 29-Jan-2008 16:53 Email | Share | | Bookmark
Faces of Harris - Part II



Pejam..celik..pejam celik..my lil' boy dah pun berusia 1 year 2 mos. Cepat je masa berlalu..Perkembangan Harris pun dah semakin meningkat dan makin cerdik.. Doa ibu moga anak ibu ni senantiasa sihat walafiat, bijak dan segala yang terbaik untuk mu....


Wednesday, 23-Jan-2008 16:52 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Cari Penat ;-))




Jalan-jalan cari penat di One Utama..
Cuti Thaipusam yang lepas, kami bertiga beranak pergila buat lawat tapak ke One Utama... Rasa2nya dah lama tak ke OU..Nasib kami baik sebab walaupun sampai sana lebih kurang kul 2 ptg, sampai je trus dpt parking ..Crowd mmg tak terkata, almaklumla cuti umum..Objektif utama nak bawa Harris main-main kat tempat berbayar tu, tapi tak jumpa pulak..hemm..kesian Harris.. Tapi tak apa, nasib baik ada mesin mainan yang masukkan coins tu, pulun naik tu je laa...Bukan main suka lagi Harris sampai bila dah habis, nak angkat dia, xnaklepaskan stereng, ish..ish..Puas jugakla Harris main,dapat naik keta Batman..Keta Mr.Bean, Roket, Marry Go Round... Tak caya..tengok pic..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net