we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung..Hoorey..

suka bila atuk pegang dia
say cheese lil'boy
 
View all 8 photos...
Ehem2..maaplah ye..lama xupdate fp ni..sampai dh kena sound ler ..ni gmbr tahun lepas. 2007..


Saturday, 1-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bon Voyage Nana



This is Farhana..wish all the best di tempat baru..pasni dh xde gengla utk bersoping


Sunday, 25-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
**~Harris + LEGO Block~**

banyaknye block2 ni bu...
yang mana satu harris nak yek..
erm..
View all 6 photos...
Last Sunday konon2nya nk g KLCC, tp b'coz of ada "proplem" kat KL, so terpaksala tukar plan. Hubby kata bole kalau nk keluar, tp g area yg dekat dgn umah n selamat..pikir punya pikir at last g JJ Maluri jek (no choice, okla daripada xder kan) Ingatkan ada SALE kat JJ rupa2nya blum lagi..so xderla soping apa pun (ces,slamat duit laki den )
As usual, kalau g mana2, priority pada Harris, so Kids Dept la yg diutamakan..
Alkisahnya, saja je bagi Harris pegang box LEGO ni sbb nak bagi dia diam, hah skali terjebak akhirnya..tp xpe la sbb mainan ni mmg dh ada dlm list utk dia sbb time g KLCC dulu, bukan main beria dia main block2 tu, angkat je nangis..Skang ni kat umah bersepah block2 LEGO ni, merata-rata Harris campak, tapi xpe, ayah ada tukang kutip
..


Saturday, 24-Nov-2007 06:00 Email | Share | | Bookmark
Wonderful Dinner @ Bagan Lalang

time ni still otw nk ke destinasi
ish..ish..trompet x lekang langsung
 
View all 16 photos...


luv this pic so much, rasa cam professional photographer plak

Sabtu lepas kami sekeluarga have a wonderful dinner at Bagan Lalang. Tak plan pun, adhoc jek, sebab this time my sis and her hubby yang open table.. (masyuk kot, hahaha) Sampai kat sana around 6pm ++ la, so sambil2 makan tu leh la tgk sunset..mmg cantik bangat..
For me, ni adalah kali ke 4 kesana, sampai tokey restaurant tu dah kenal ler..(ish2..nampak benor kuat bejln ). Ramai gak customer, almaklum ler org gomen dh dpt gaji kot..Kat Bagan Lalang ni bukan saja ada seafood restaurant, chalet n hotel pun ada, so kalau ada sapa2 yg nk stay dunt worry ler..seafood2 kat cni fresh and pricenya reasonable...cakap je nak masakan jenis apa, sume ada..
This time i just pulun makan lauk jek..nasi xusik langsung, yelah nanti kalau pulun nasi cepat kenyang.. same wit harris, bagi dia makan ikan, lot of protein gitu, tapi tak boleh lambat skit, mulutnya bising bukan main ..
Hmm..my dad kata, next time kalau nak datang kena stay, sbbnya leh mancing..hahahah..insyaallah..anyway TQ very2 much to the host "Along+ Abg Farmi'..next time lehopen table lagi.



Tuesday, 20-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mari Mengemas

jap ibu ye, harris ambilkan spoon..
ibu..yg ini ker?
 
View all 4 photos...
Gambar ni i ambil senyap2 jek..lately ni Harris suka benar pegi kedapur, rupa2nya ada projek tersendiri..Habis, kesemua drawer kat dapur di pungahnya satu-persatu..bila bawa dia ke depan, cepat2 dia merangkak ke dapur balik..
hmm..sungguh lasak anak ibu skang ni
...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net