we're happy family :)
By: aqmal harris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
An Evening in E.O.M

baru sampai
relaks btul..
 
View all 41 photos...

Last Sunday we went to E.O.M (Eye On Malaysia), konon nk beriadah ler kat tasik tu skali.. Etceli tak plan pun, tp sebab dok kat umah pun xde apa nk buat, so ajakla my hubby kesana..nasib baik waktu sampai kat sana hujan dh berhenti, kalau tak terpaksala guna plan B plak.. Ingatkan tak ramai orang, tapi humang aii ramai rupanya..ye la, cuti sekolah kan..we r lucky sebab senang dapat parking..

Sampai je sana, terus cari port yg best untuk berkelah..hehehe..best jugak sekali-skala picnic camni rupanya ..Harris pun seronot juge sebab dapat bergolek-golek and bebas nak beraksi..Tengah syok2 menikmati angin petang tiba-tiba terasa titis air jatuh dr langit..apa lagi kelam-kabut :surprised: n cepat2 pack balik brg2 n my hubby bw harris lari dulu ketempat teduh.. Hujan takla lebat, renyai n sekejap je, pas rasa2 hujan mmg dh xder, barula berjalan ala-ala slow motion keliling tasik..Kebanyakkan yg dtg petang tu semuanya family, ada gak yg berdating..

Ingatkan nak la try naik EOM tp bila tgk punyala ramai org Q, terus kansel .. rega tiket bule tahan mahal gak la, for adult RM15 chil RM8. Maybe next time kalau datang cni kena naik EOM...so kawan2, apa lagi 'jom jalan-jalan' (cewah, ala2 maria tungku sabri plak'..


Monday, 5-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark


Welcome to MOHD IMRAN DANIAL



Tadaa...ni dia gambar Mohd Imran Danial, anak my ex-opismate, Dahlia Abd Aziz. Kiut kan..ikut rupa sapa ni agaknya..mummy ke @ ayah nya . semoga Imran Danial sihat walafiat and to Dahlia, welcome to mummy club & selamat menempuh dugaan dan cabaran untuk jaga baby ..


Monday, 29-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 11 mth Boyz..

Alhamdulillah..hari ni umur Harris genap 11 bulan..dah besar anak ibu nih..Harris skang ni makin lasak..Kalau dia gomoi kita..aduis..sakit oo..pastu suka benor mengigit..lets check out apa plak skill Harris skang nih..
* paling feberet skang memanjat..kdg2 tu siap menjengkit-jengkit, klakau pun ada
* gigi skang dah tumbuh 6 btg, gigi taring kluar skali dua, so kalau dia dapat gigit..mak oii..
* dah tak suka duduk dalam walker..mungkin dah xmencabar bagi dia agaknya...
* suka berdiri pastu lepaskan tangan..ibu kena standby blakang dia kut..kut jatuh
* dah mula kenal orang, kalau org lain nak dukung dia, Harris akan peluk kuat2..maknanya dia xnak lah tu..
* kuat makan..pantang nampak org makan, dia pun nak, walaupun dia baru je lepas makan.ish..ish..
* kuat mengemas..bakul baju dia, abis dipunggahnya..
* kalau nak tdo, dia akan nyanyi dulu, tapi bahasa dia lah
* kalau nampak ibu n ayah dia bersiap, dia cepat2 minta dukung..tau agaknya nak kuar, takut kena tinggal agaknya...


Ibu dan ayah doakan Harris sihat walafiat n jadi ensem boy slalu...





Wednesday, 24-Oct-2007 12:27 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Cari Makan

Rahsia Wine & Bar
From left: Jun, Haney and Black
three of us..:)
View all 7 photos...
Rahsia Wine and Bar..
Actually this is the first time dine kat cni..tu pun kebetulan my opis mate, Black g jumpa kawan dia (owner of the rest). Restaurant ni terletak di Jalan Damai. Tak susah pun nak kesana tp oleh kerana jam, jadi macam tempat tu jauh plak..Sebenarnya owner ni our ex student masa di tempat lama..Rahsia Restaurant mmg cosy and sempoi..food delicious and reasonable price.. tapi hari tu in house jek.. Gambar food tak amik pun sebab lapar sangat2 kan, dah makan half way baru tingat nak amik gambar..


Madam Lim's Kitchen
Hahahaha..hari ni mmg makan luar jek..lunch kat Rahsia, time dinner plak kat Madam Lim's.. Kat cni, portion food dia mmg banyak..Boleh makan untuk 3 org, tapi sbb 1st time mkn kat cni, so we assume portionnya mcm restaurant biasa jek..Restaurant ni konsep kontemporary..suitable for all range, nak dating sesuai, bw family lagi sesuai sbb fportion food besau


orderkan harris yang ni ye..


Saturday, 20-Oct-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 Beraya

 
 
 
View all 6 photos...
Ni gambar masa otw nak beraya ke rumah boss, di PJ SS16...Kami sampai awal gak kat sana, tapi nasib baik clicks yg lain dh sampai dulu, so xder la terasa janggal bebenor..Gambar kat umah boss xdela sbb terlampau khusyuk mkn...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net